Skip to content Skip to footer

Avund

Författare:Anna Godbersen

Manhattans juveler, del tre
En oemotståndlig blandning av Gossip Girl och Bridgerton i New York under sekelskiftet. Manhattans juveler öppnar portarna till ett extraordinärt societetsliv där skvaller, anseende och förmögenhet är nyckeln till framgång.

Dianas hjärta är krossat sedan Henry och Penelope gift sig och hon gör sitt yttersta för att undvika att möta dem i stadens balsalar. Hon har inte öppnat ett enda av de många brev som Henry skickat sedan bröllopet. Att Henry fortsätter uppvakta Diana går inte Penelope förbi och äktenskapet blir inte den dröm hon tänkt sig. Samtidigt söker New Yorks societet med ljus och lykta efter nästa stjärnskott på Manhattans himmel.

Kategori: Etikett: Product ID: 254

Beskrivning

Manhattans societet fortsätter att skakas av skandaler. Det är ännu ovisst vem ska bli societetens starkast lysande stjärna och bakom de stängda dörrarna till familjen Holland döljs stora hemligheter.

Denna tredje del av Manhattans juveler präglas av brustna hjärtan och olyckliga äkta makar. Våra huvudpersoners vardag präglas lögner, missförstånd och skvaller. Och ännu försöker man ta reda på sanningen bakom den unga Elizabeths försvinnande.

Den yngre Hollandsystern, Diana, lider av hjärtesorg sedan hennes älskade Henry Schoonmaker har gift sig med ärkerivalen Penelope Hayes. Men äktenskapet mellan dem är långt ifrån lyckligt och det är uppenbart att Henry fortfarande har känslor för Diana.

Det tidigare hembiträdet Carolina Broad har kommit allt längre upp i societet och har blivit en nära vän till den förmögna Penelope. Snart får hon reda på en nyhet som förändrar allt.

Penelope gör allt i sin makt för att stoppa romansen mellan Henry och Diana. Hon ber sin bror att förföra den unga Diana men har inte räknat med att han ska utveckla känslor för den unga Hollandsystern. När hela sällskapet sedan ger sig av på en semesterresa till det soliga Florida omkullkastas allt.

Ytterligare information

Format

Audio, e-bok

Översättare

Torun Lidfeldt Bager

Serie

Manhattans juveler, del 3

Du kanske också gillar …