Skip to content Skip to footer

Elsa

Författare:Anna Alemo

229 kr

Elsa arbetar som barnflicka hos grosshandlarfamiljen Westerberg i Ystad. Hon är tillfreds med livet och tacksam för chansen till egen försörjning. Men hon måste vara försiktig så att hennes ständiga sjungande inte går familjen på nerverna. Förutom att någon gång besöka huvudstaden drömmer Elsa om att få uppleva himlastormande kärlek, lik den hon har sett på bio.

I lager

Artikelnr: 9789180830065 Kategori: Etikett: Product ID: 141

Beskrivning

Elsa arbetar som barnflicka hos grosshandlarfamiljen Westerberg i Ystad. Hon är tillfreds med livet och tacksam för chansen till egen försörjning. Men hon måste vara försiktig så att hennes ständiga sjungande inte går familjen på nerverna. Förutom att någon gång besöka huvudstaden drömmer Elsa om att få uppleva himlastormande kärlek, lik den hon har sett på bio. Utan att hon själv inser det blir hon förälskad i äldste sonen i grosshandlarfamiljen. Håkan är vänlig, välutbildad och snygg. Men att de två skulle kunna bli ett par är bara dumheter.

För att bota sin hjärtesorg följer hon med väninnan Ulla på dans. Där njuter hon av att få svänga om och sjunga, och det får henne nästan att glömma sina känslor för Håkan. Och det är nog ändå bäst. Sådan kärlek som övervinner allt finns ju inte i verkligheten.

Elsa är andra delen i den varma, romantiska serien Westerbergs som utspelar sig i Ystad under 1950-talet.

Ytterligare information

Format

Mjukband med flik, audio, e-bok

Sidantal

272

Serie

Westerbergs, del 2

Högupplösta omslag

https://www.mynewsdesk.com/se/historiskamedia/images/elsa-omslag-2839824 https://www.mynewsdesk.com/se/historiskamedia/images/elsa-omslag-audio-2839825