Skip to content Skip to footer

Sommarparadiset

Författare:Anna Alemo

240 kr

Linda arbetar på sina föräldrars pensionat sedan hennes man gick bort. När hennes barndomsvän kommer hem en sommar går hon med på att låtsas vara hans flickvän.

I lager

Artikelnr: 9789180830416 Kategorier: , Etikett: Product ID: 338

Beskrivning

Det lilla kustsamhället Stänkvik är en idyll under sommarmånaderna. Då trängs badgästerna på bryggorna, och pensionatet som Linda driver tillsammans med sina föräldrar är fullbelagt. Hon har arbetat där i sju år nu, ända sedan hon förlorade sin man i en tragisk bilolycka och återvände hem med dottern Alice. Sedan dess har rädslan varit hennes trogna följeslagare.

Den här sommaren gör Lindas barndomsvän Finn ett gästspel på badorten. Han lämnade hemlandet för många år sedan och är numera en berömd skådespelare i USA. I hopp om att kunna äta glass och ta sig ett dopp utan att bli igenkänd reser han hem för att vila upp sig. Men skvallerjournalisterna tycks hitta även till Blekinges saltstänkta klippor.

För att slippa alla spekulationer om sitt kärleksliv ber han Linda utge sig för att vara hans flickvän. Hon går motvilligt med på det och börjar fundera på om hon någonsin kommer att våga öppna sitt hjärta igen.

Sommarparadiset är första delen i Anna Alemos humoristiska och romantiska serie Stänkvik.

Ytterligare information

Format

Inbunden, audio, e-bok

Sidantal

332

Serie

Stänkvik, del 1