Kärleken är död

, ,

Spökskrivaren Florence Day får det värsta samtalet hon kan tänka sig och tvingas återvända till sin hemstad för att begrava sin älskade pappa. Hon har inte varit hemma på tio år, inte sedan stadens invånare vände henne ryggen. Trots att det värker i hjärtat av saknad efter familjen tänker hon sig att besöket ska bli kort. Ända tills ett spöke dyker upp på tröskeln till familjens begravningsbyrå.

Florence Day är spökskrivare åt en av USA:s mest älskade romanceförfattare. Men nu tror hon inte längre på kärleken, och hennes nya manus är lika värdelöst som hennes krossade hjärta. I hopp om att hon ändå ska hitta tillbaka till tron på kärleken och inspirationen söker hon upp sin nya redaktör för att be om mer tid. När han vägrar förbereder sig Florence på att hennes karriär är över.

Så får hon det värsta samtalet hon kan tänka sig och tvingas återvända till sin hemstad för att begrava sin älskade pappa. Florence har inte varit hemma på tio år, inte sedan stadens invånare vände henne ryggen. Trots att det värker i hjärtat av saknad efter familjen tänker hon sig att besöket ska bli kort.

Ända tills ett spöke dyker upp på tröskeln till familjens begravningsbyrå, och hon finner sig hemsökt av en mycket attraktiv, och väldigt död, redaktör.

Kärleken är död är Ashley Postons första roman på svenska, en förtrollande historia om att ge kärleken en andra chans och om att sörja en närståendes död. Romanen är som en elegant blandning av Six Feet Under, Ghost och Medan du sov och kommer få dig att både storgråta och gapskratta.

Format

Inbunden, audio, e-bok

Författare

Ashley Poston

Översättare

Sara Jonasson

Sidantal

ca 400

Rulla till toppen