Skip to content Skip to footer

Kärleken är död

Författare:Ashley Poston

249 kr

Spökskrivaren Florence Day får det värsta samtalet hon kan tänka sig och tvingas återvända till sin hemstad för att begrava sin älskade pappa. Hon har inte varit hemma på tio år, inte sedan stadens invånare vände henne ryggen. Trots att det värker i hjärtat av saknad efter familjen tänker hon sig att besöket ska bli kort. Ända tills ett spöke dyker upp på tröskeln till familjens begravningsbyrå.

I lager

Artikelnr: 9789180830386 Kategori: Product ID: 346

Beskrivning

Florence Day är spökskrivare åt en av USA:s mest älskade romanceförfattare. Men nu tror hon inte längre på kärleken, och hennes manus är i lika dåligt skick som hennes krossade hjärta. I hopp om att få sin deadline framflyttad söker hon upp sin nya redaktör. När han vägrar förbereder sig Florence på att karriären är över.

Så får hon det värsta samtalet hon kan tänka sig och tvingas återvända till barndomsstaden för att begrava sin älskade pappa. Florence har inte varit hemma på tio år, inte sedan stadens invånare vände henne ryggen. Hennes pappa är borta, men allt annat känns som vanligt. Och hon hatar det.

Ända tills ett spöke dyker upp på tröskeln till familjens begravningsbyrå. Han är lika upprörande snygg som alltid och lika förvirrad som Florence över varför han är där. Det visar sig att det inte bara är kärleken som är död utan även hennes nya redaktör…

Kärleken är död är Ashley Postons första roman på svenska, en förtrollande historia om att sörja någon du håller kär och att aldrig ge upp hoppet om en ny kärlek.

Bokcirkelsfrågor hittar du här!

Ytterligare information

Format

Inbunden, audio, e-bok

Översättare

Sara Jonasson

Sidantal

400

Bokcirkelsfrågor

https://drive.google.com/file/d/1d6lqXf__bM-YSgrgQQ–zoyngC_QMu3u/view?usp=sharing